Prioriteringar

Företag

Alla uppgifter skapas inte på samma sätt. Använd prioritetsnivåer för att försäkra dig om att de viktigaste sakerna på din lista verkligen syns .

Du kan ge din uppgift en av fyra prioritetsnivåer - 1 är den viktigaste (markerad som röd) och 4 är allt annat (ingen färg).

De av dina uppgifter som har högst prioritering kommer synas högst upp på var dagliga to-do lista i dina Todoist och Nästa 7 Dagar vyer (uppgifter som både har förfallodatum och tid syns först) så du kan veta exakt vad du skall börja jobba på. Du kan även sortera din projektlistor enligt prioritet.

Hur man lägger till eller ändrar en prioritetsnivå

När du lägger till en uppgift på någon plattform - webb, desktop eller mobil - klicka eller tryck på flaggikonen och välj den prioritetsnivå du vill ha. Du kan ändra prioritetsnivån när du vill genom att välja flaggikonen när du redigerar en uppgift.

Kortkommando för Snabbtillägg

För att lägga till en uppgiftsprioritering ännu snabbare kan du skrivap1, p2, eller p3 direkt i uppgiftsfältet. Todoist kommer automatiskt känna igen och tilldela rätt prioritetsnivå när du skapar uppgiften.

Hur man sorterar projekt enligt prioritet

1. Öppna det projekt du vill sortera.
  2. Högst upp till höger, klicka på wrench.png ikonen.
  3. Välj Sortera enligt prioritet.

1. Öppna det projekt du vill sortera.
  2. Högst upp till höger, klicka på regndroppsikonen.
  3. Välj Sortera enligt prioritet.

Vi ber om ursäkt, vi jobbar fortfarande på att lägga till sortera enligt prioritet i iOS.

1. Öppna det projekt du vill sortera.
  2. Högst upp till höger, klicka på three_dots.png ikonen.
  3. Tryck på Sortera.
  4. Tryck på Enligt prioritet.

Du kan även använda kortkommandot p för att snabbt sortera.