Aktivera/inaktivera smart datumigenkänning

Företag

Todoist smarta Snabbtilläggning kommer automatiskt känna igen, markera och lägga till förfallodatum när du skriver in dem i ett uppgiftsnamn.

Det är det snabbaste sättet att lägga till förfallodatum och återkommande förfallodatum i dina uppgifter, men ibland är ett datum faktiskt del av uppgiftsnamnet. I till exempel "Skapa månadsrapport" , kommer "månads" automatiskt att markeras som ett återkommande förfallodatum. Inte bra.

Du kan stänga av smart datumigenkänning från fall till fall, genom att trycka på delete ellerbacksteg på din dator eller genom att trycka på det markerade ordet på mobilen för att sluta känna igen det. Det markerade ordet eller frasen blir då istället del av uppgiftsnamnet.

Om du föredrar att använda Todoist utan smart datumigenkänning kan du även inaktivera den funktionen helt. Såhär gör du:

1. Längst upp till höger i din Todoist, klicka på kugghjulet .
  2. Välj Inställningar.
  3. Öppna Allmäntfliken.
  4. I rullgardinsmenyn, välj Ja, jag vill använda smart datumigenkänning eller Nej, tack

1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck på kugghjulet
  2. VäljInställningar.
  3. Öppna fliken intelligent inmatningt.
  4. Ändra valet för Smart datumigenkänning till PÅ eller AV.

1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck påmenyikonen.
  2. Längst ner till vänster, tryck påInställningar>Allmänt.
  3. Markera eller avmarkera rutan bredvid Smart datumigenkänning.

1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck påkugghjulet.
  2. Välj Allmänt i Inställningar.
  3. Ändra valet förSmart datumigenkänning till PÅ eller AV.