Gå med i betatestningsprogrammet

Företag

Älskar du att testa nya funktioner? Vill du ge feedback och hjälpa till att göra Todoist ännu bättre? Gå med i vår betatestningscommunity!

Betaappar kan vara mindre stabila än de versioner som släpps offentligt till allmänheten. Det innebär att appen kan krascha eller att vissa funktioner inte fungerar ordentligt.

Så här går du med:

1. Gå till din TodoistsInställningar.
  2. Klicka på Allmänt på vänster sida.
  3. Skrolla längst ned och dra Betaåtkomst till "på".

För att gå med i vårt betaprogram för Windows 10, vänligen ladda ned en Todoist förhandsvisning för Windows 10-appen här.

För att gå med i vårt betatestningsprogram för Android, vänligen följ dessa steg:

1. Gå till denna länk.
  2. Klicka påBli testare.

Om du redan har Todoistappen installerad på din Androidenhet så får du inom kort en uppdatering med betaversionen. Om du inte har Todoistappen installerad behöver du först ladda ned den i Google Play Store. Du kommer få en uppdatering med betaversionen. (Det kan ta några timmar innan uppdateringen kommer.)

Du kan när som helst lämna betatestningsprogrammet och växla till den allmänna versionen genom att avinstallera testningsversionen och installera appen igen i Google Play Store. Efter du har lämnat testningsprogrammet kan det ta några timmar innan du kan ladda ned appens allmänna version.

För att gå med i vårt betatestningsprogram för iOS, vänligen fyll i denna blankett. Vårt team kommer att lägga till dig så fort nya betatestningsplatser blir tillgängliga.

Om du vill  lämna Todoists betatestningsprogram för iOS, följ dessa steg:

1. Öppna TestFlight-appen.
  2. VäljTodoist.
  3. Längst ned, väljSluta testa.

När du har börjat använda betaversionen av Todoist, var snäll och se till att du kontaktarsupport@todoist.commed feedback, felrapporter och förslag. Vi uppskattar din hjälp!