Hur använder jag Todoist med Slack?

Företag

Vad är Slack?

Slack är ett molnbaserat teamsamarbetesverktyg. Det har chattrum (kanaler) som är ordnade efter diskussionsämne samt även privata grupper och direktmeddelanden. Allt innehåll i Slack går att söka på, inklusive konversationer, länkar, filer och personer.

Hur funkar integrationen Todoist/Slack?

Denna integration gör att du kan skapa en ny Todoistuppgift direkt inifrån en kanal eller direktmeddelande i Slack.

Hur ansluter man Todoist till Slack?

1. Gå till https://todoist.com/slack/begin eller klicka på Slackknappen:
    Add to Slack
  2. Klicka på ditt teamnamn.
  3. Klicka på Auktorisera-knappen och logga in på ditt Todoistkonto (om du inte redan gjort det).

Hur använder man integrationen Todoist/Slack?

För att använda denna integration, skriv in en ny Todoistuppgift i Slack med kommandot "/todoist". Till exempel, "/todoist Möte med John imorgon p1 @viktigt #möten +Jessica" kommer automatiskt att skapa en uppgift med prioritet 1 om att ha “Möte med John” med förfallodatum satt till imorgon och med etiketten viktigt i projektet Möten samt att användaren Jessica blir tilldelad uppgiften. Vänligen observera att projektet Möten behöver vara delat med Jessica i förväg för att tilldelningen ska fungera, annars blir texten "+Jessica" en del av uppgiftsnamnet.