Ändra färg på ett projekt

Företag

Lys upp och organisera din Todoist genom att färgkoda dina projekt. Så här gör du:

1. Hovra över projektet du vill ändra på och klicka på tre prickikonen som visas till höger om dess namn.
  2. Välj Redigera projekt från rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på färgpunkten bredvid projektnamnet och välj den färg du vill ha.
  4. Klicka på Spara.

1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck på menyikonen.
  2. Längst ner på din projektlista, tryck påHantera projekt.
  3. Tryck på projektet du vill ändra färg på.
  4. Tryck på färgpunkten/namnet och välj den färg du vill ha.
  5. Tryck på skicka ikonen högst upp till höger.

1. Svep namnet på det projekt du vill ändra färg på från höger till vänster.
  2. Tryck påpennikonen.
  3. Tryck på färgpunkten/namnet och välj den färg du vill ha.

1. Klicka på projektet du vill ändra färg på.
  2. Klicka på tre prickikonen högst upp till höger.
  3. Välj Redigera projekt från rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på den färgruta du vill välja.
  5. Klicka på Spara.