Hur använder jag Todoist med Thingthing?

Företag

Vad är Thingthing?

Thingthing är en tangentbordsapp för mobilen. Med den kan man dela sina digitala grejer (foton, dokument, kalenderhändelser, uppgifter etc.) när man skickar meddelanden och e-post.

Vad gör integrationen mellan Todoist och Thingthing?

Denna integration gör att du kan komma åt, skapa, slutföra och dela dina Todoistuppgifter direkt från alla mobilappar där det finns ett tangentbord (t.ex. direktmeddelanden och e-postklienter).

Hur ansluter man Todoist till Thingthing?

1. Installera appen Thingthing Keyboard på din iOS-enhet.
  2. Öppna Thingthing-appen.
  3. Under 'Your connections' (anslutningsvyn), tryck på knappen Connect (anslut) bredvid Todoist.
  4. Autentisera med inloggningsuppgifterna från ditt Todoistkonto.

Hur använder man Todoist med Thingthing?

För att använda integrationen, gå till Thingthings tangentbord och tryck på Todoistikonen. Sedan har du flera olika val:

Skapa en uppgift: Tryck och håll in den röda knappen längst ned till vänster.

Spara en uppgift från ett meddelande: Håll ned & kopiera valfri text i ett meddelande medan Thingthing är igång. Thingthing kommer att visa "Save inside:" (spara inuti:). Tryck då bara på Todoist-ikonen för att skapa en uppgift. Man kan även enkelt redigera den.

Markera en uppgift som slutförd: Markera en uppgift och tryck på bocken längst ned till höger.

Dela en uppgift: Markera en uppgift som du vill dela och tryck på delaikonen längst ned till höger. Din uppgift visas i appens textruta och då trycker du på skickaikonen.