Lägg till en kommentar eller fil i ett projekt

Företag

Projektkommentarer är knutna till hela projektet snarare än den enskilda uppgiften. I dem kan du lägga viktig projektinformation eller filer. Väldigt praktiskt när man vill hålla alla uppdaterade i delade projekt.

1. Öppna valfritt projekt från vänstermenyn.
  2. Längst upp till höger i projektet, klicka på pratbubblan.comments-web-project-comment.jpg
  3. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  4. Om du vill kan du klicka på gemikonen för att bifoga en fil, eller klicka på mikrofonikonen för att spela in en ljudkommentar.
  5. Om du är i ett delat projekt kan du  ändra vem du vill ska få meddelande angående din kommentar. comments-web-notify.jpg
  6. När du är klar, klicka på Lägg till Kommentar.
  1. Öppna valfritt projekt från vänstermenyn.
  2. Längst upp till höger i projektet, tryck på pratbubblan.comments-windows-project-comment.jpg
  3. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  4. Om du önskar, tryck på gemikonen för att bifoga en fil.
  5. Om du är i ett delat projekt kan du  ändra vem du vill ska få meddelande angående din kommentar. comments-windows-notify.jpg
  6. När du är klar, klicka eller tryck på skickaikonen.
  1. Tryck på på menyikonen längst upp till vänster i din Todoist.
  2. I menyn som visas, tryck på valfritt projekt för att öppna det.
  3. Längst upp till höger i projektet, tryck på pratbubblan.comments-android-project-comment.jpg
  4. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  5. Om du önskar, tryck på gemikonen för att ladda upp en fil eller spela in en ljudkommentar.
  6. Om du är i ett delat projekt kan du välja vem du vill ska få meddelande angående din kommentar genom att trycka på klockikonen till vänster.comments-android-notify2.jpg
  7. När du är klar, tryck på skickaikonen.
  1. Tryck på ett projektnamn för att öppna det.
  2. Längst upp till höger i projektet, tryck på pratbubblan.comments-ios-project-comment.jpg
  3. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  4. Om du önskar, tryck på gemikonen för att ladda upp en fil eller spela in en ljudkommentar.
  5. Om du är i ett delat projekt kan du välja vem du vill ska få meddelande angående din kommentar genom att trycka på klockikonen till höger.comments-ios-notify2.jpg
  6. När du är klar, tryck på Skicka.