Lägga till en kommentar eller fil i ett projekt

Företag

Projektkommentarer är anslutna till hela projektet istället för en enskild uppgift. Du kan där organisera hög-nivå projektinformation eller filer. Väldigt praktiskt när man vill hålla alla uppdaterade i delade projekt.

1. Öppna valfritt projekt från menyn på vänster sida.
  2. Högst upp till höger i projektet, klicka på pratbubblan.comments-web-project-comment.jpg
  3. Skriv in en kommentar i kommentarfältet.
  4. Om du vill kan du klicka på gemikonen för att bifoga en fil eller klicka på mikrofonikonen för att spela in en ljudkommentar.
  5. Om du är i ett delat projekt kan du ändra vem du vill ska få meddelande angående din kommentar.comments-web-notify.jpg
  6. När du är klar, klicka på Lägg till Kommentar.
  1. Öppna valfritt projekt från menyn på vänster sida.
  2. Högst upp till höger i projektet, tryck på pratbubblan.comments-windows-project-comment.jpg
  3. Skriv in en kommentar i kommentarfältet.
  4. Tryck på gemikonen för att bifoga en fil om du vill.
  5. Om du är i ett delat projekt kan du ändra vem du vill ska få meddelande angående din kommentar.comments-windows-notify.jpg
  6. När du är klar så klicka eller tryck på skicka ikonen.
  1. Tryck på på menyikonen längst upp till vänster i din Todoist.
  2. I menyn som visas, tryck på valfritt projekt för att öppna det.
  3. Högst upp till höger i projektet, tryck på pratbubblan.comments-android-project-comment.jpg
  4. Skriv in en kommentar i kommentarfältet.
  5. Tryck på gemikonen för att ladda upp en fil eller spela in en ljudkommentar om du vill.
  6. Om du är i ett delat projekt kan du välja vem du vill ska få meddelande angående din kommentar genom att trycka på klockikonen till vänster.comments-android-notify2.jpg
  7. När du är klar så tryck på skicka ikonen.
  1. Tryck på ett projektnamn för att öppna det.
  2. Högst upp till höger i projektet, tryck på pratbubblan.comments-ios-project-comment.jpg
  3. Skriv in en kommentar i kommentarfältet.
  4. Tryck på gemikonen för att ladda upp en fil eller spela in en ljudkommentar om du vill.
  5. Om du är i ett delat projekt kan du välja vem du vill ska få meddelande angående din kommentar genom att trycka på klockikonen till vänster.comments-ios-notify2.jpg
  6. När du är klar, tryck på Skicka.