Todoist + Din kalender

Företag

Med Todoists kalenderflöden kan du se alla dina schemalagda uppgifter i din favoritkalenderapp – Google Kalender, iCalendar, Outlook Kalender, och andra kalendrar som låter dig prenumerera via URL-flöde.

Om du använder Google Kalender så har vi en separat, realtids-, 2-vägsintegration för dig. Till skillnad från kalenderflöden, så kommer ändringar du gör i Google Kalender automatiskt att synkas tillbaka till Todoist. Läs mer.

Uppgifter med bara ett förfallodatum kommer visas som heldagshändelser medan uppgifter med förfallodatum och tid visas som entimmesblock i din kalender. (För tillfället finns det ingen möjlighet att ändra uppgiftslängden.)

Det finns två olika sätt att ansluta din Todoist till din kalender:

Kontots kalenderflöde synkar alla uppgifter med ett förfallodatum och/eller tid för alla projekt. En ny "Todoist"-kalender kommer skapas i den kalenderapp som du valt.

Projektets kalenderflöde låter dig välja ett enskilt projekt att synka med din kalender. En ny kalender kommer skapas för varje nytt projekt du ansluter. Du kan till och med dela projektkalenderflöden med medarbetare, kunder, familj eller vänner.

För tillfället är dessa kalenderflöden envägssynkade. Eventuella ändringar du gör i Todoist kommer synas i din kalender, men ändringar du gör i din kalender kommer inte synkas tillbaka till Todoist.

Hur du ansluter din kalender till Todoist

Kontokalenderflöde

1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger i din Todoist.
  2. Välj Inställningar.
  3. Gå till Integrationsfliken och klicka på Apple Kalender eller Outlook och följ instruktionerna för att prenumerera.
  4. För att prenumerera via Google Kalender, klicka på Kopiera till urklipp bredvid kalenderflödets URL.
  5. Öppna Google Kalender.
  6. Till vänster, ovanför "Mina kalendrar", klicka på + (Lägg till andra kalendrar).
  7. Välj Från URL och följ instruktionerna för att lägga till den nya kalendern.
Dessvärre är denna funktion inte tillgänglig än för Windows 10. Men, vi jobbar på det och hoppas kunna lägga till det i framtiden.
  1. Gå till https://todoist.com och logga in på din Todoist.
  2. Tryck på kugghjulet längst upp till höger.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Gå till fliken för Integrationer.
  5. Markera och kopiera kalenderflödets URL.
  6. Öppna appen Inställningar på din Apple-enhet.
  7. Skrolla ned och tryck på Konto& Lösenord > Lägg till Konto > Annat > Lägg till prenumererad kalender.
  8. Klistra in den URL du kopierade tidigare.
  9. Tryck på Nästa längst upp till höger.
  10. Döp om kalendern om du vill och tryck sedan på Klar.

När du öppnar Kalenderappen i iOS och trycker på dina tillgängliga kalendrar, borde du nu se den nyligen tillagda prenumerationen på iCal-flödet under avsnittet Prenumerationersection.

Det är ännu inte möjligt att prenumerera på ett kalenderflöde på din Androidenhet. Du kan fortfarande följa instruktionerna för att prenumerera på ett Todoistkalenderflöde från webbappen. Din nya Todoistkalender kommer även att synka med din mobilkalenderapp.

Projektkalenderflöde

1. Öppna det projekt du vill titta på i din kalender.
  2. Klicka på wrench.png projektåtgärdsikonen längst upp till höger.
  3. Välj Projektkalenderflöde.
  4. Klicka på Apple Kalender eller Outlook och följ instruktionerna för att prenumerera.
  5. För att prenumerera via Google Kalender, klicka på Kopiera till urklipp bredvid kalenderflödets URL.
  6. Öppna Google Kalender.
  7. Till vänster, ovanför "Mina kalendrar", klicka på + (Lägg till andra kalendrar).
  8. Välj Från URL och följ instruktionerna för att lägga till den nya kalendern.

För tillfället kan du bara prenumerera på ett projektkalenderflöde på webben, Mac eller i Windowsappar (inklusive tidigare Windowsversioner). Vi är hemskt ledsna för det!