Ändra språk

Företag

Om du talar engelska, kinesiska, danska, holländska, finska, franska, tyska, ryska, italienska, japanska, koreanska, norska, polska, portugisiska, spanska, svenska eller turkiska så finns där en Todoist för dig.

Även om ditt språk ännu inte finns tillgängligt så finns det hopp. Vi arbetar kontinuerligt för att stödja fler språk och hoppas snart ha ditt tillgängligt.

Så här ändrar du dina språkinställningar i Todoist:

1. Längst upp till höger, klicka på  kugghjulet och välj Inställningar.
  2. Öppna fliken Allmänt till vänster.
  3. Klicka på redigera bredvid det nuvarande språket.
  4. Välj det språk du vill ha.

På Windows 10, Android och iOS använder vi systemspråket. Om du vill använda ett annat språk, kan du ändra det i inställningarna i din enhet eller ditt system.