Ändra språk

Företag

Om du talar engelska, kinesiska, danska, holländska, finska, franska, tyska, ryska, italienska, japanska, koreanska, norska, polska, portugisiska, spanska, svenska eller turkiska så finns där en Todoist för dig.

Även om ditt språk ännu inte finns tillgängligt så finns det hopp. Vi arbetar kontinuerligt för att stödja fler språk och hoppas snart ha ditt tillgängligt.

Du kan antingen använda systemets standardspråk, som appen känner igen och ställer in automatiskt, eller byta till det språk du vill ha i appinställningarna.

Språket i den smarta datumigenkänningen kommer att ställas in automatiskt till ditt valda språk. Om du skulle välja ett språk som smart datumigenkänning inte stödjer ännu, kommer den ställas in till engelska.

Det går att ha appen inställd på olika språk på olika plattformar. Till exempel så kan du använda webappen på engelska och din mobilapp på spanska.

Så här ändrar du dina språkinställningar i Todoist:

1. Längst upp till höger, klicka på  kugghjulet och välj Inställningar.
  2. Öppna fliken Allmänt till vänster.
  3. Klicka på redigera bredvid det nuvarande språket.
  4. Välj det språk du vill ha.
  5. Ladda om webbsidan/starta om appen.
  1. Längst upp till vänster i din Todoist, klicka på kugghjulet.
  2. VäljAllmänt i Inställningar.
  3. Under Språk, välj det språk du vill ha i rullgardinsmenyn.
  4. Starta om appen.
  1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck på menyikonen.
  2. Längst ned till vänster, tryck på Inställningar och sedan Allmänt.
  3. Tryck på Språk och välj det språk du vill ha i rullgardinsmenyn.
  1. Längst upp till vänster i din Todoist, klicka på kugghjulet.
  2. VäljAllmänt i Inställningar.
  3. Tryck på Språk och välj det språk du vill ha i rullgardinsmenyn.
  4. Starta om appen.