Se kontots aktivitetslogg

Företag

Med aktivitetsloggen får du fullständig inblick i det som du och dina projektsamarbetspartners har jobbat på - ordnat efter datum och filtrerat efter projekt, person eller händelsetyp. Se alla:

• Lade till uppgifter
  • Redigerade uppgifter
  • Slutförda uppgifter
  • Ej slutförda uppgifter
  • Raderade uppgifter

För att se kontots aktivitetslogg:

1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger i din Todoist.
  2. Välj Se aktivitetslogg.
  3. För att filtrera aktivitet efter projekt, person eller händelsetyp, använd rullgardinsmenyerna längst upp i aktivitetsloggen.

För att se kontots aktivitetslogg:

1. Klicka på ett projektnamn för att öppna det.
  2. Klicka på pratbubbelikonen längst upp till höger för att öppna projektkommentarsvyn.
  3. Klicka på aktivitetsloggsikonen längst upp i kommentarerna, till höger om projektnamnet.web1.jpgweb2.jpg
  4. För att ändra projekt - eller för att filtrera person eller händelsetyp, använd rullgardinsmenyerna längst upp i aktivitetsloggen.

För att se kontots aktivitetslogg:

1. Håll muspekaren över uppgiften och klicka på pratbubbelikonen som visas till höger, för att öppna uppgiftskommentarsvyn.
  2. Klicka på aktivitetsloggsikonen längst upp i kommentarerna till höger om projektnamnet.

För att se kontots aktivitetslogg:

1. Längst upp till vänster i din Todoist, klicka på ditt namn.
  2. Välj Aktivitet.
  3. För att filtrera efter projekt, använd nedåtpilsikonen flask_icon.png. För att filtrera efter händelse, använd filterikonen filter_icon.png längst upp till höger. När du väljer ett delat projekt, kan du även filtrera efter samarbetspartner.

För att se projektets aktivitetslogg:

1. Klicka på ett projektnamn för att öppna det.
  2. Klicka på de tre punkterna längst upp till höger och välj Aktivitetslogg.
  3. För att filtrera efter samarbetspartner (för delade projekt), använd filterikonenfilter_icon.png längst upp till höger.

Obs: Aktivitetslogg för uppgifter är för tillfället endast tillgängligt på webben, MacOS eller i Windowsappar (inklusive tidigare Windowsversioner) och Androidappar. Vi jobbar på att även lägga till de i iOS och Windows 10.

För att se projektets aktivitetslogg:

1. Längst upp till vänster i din Todoist, tryck på menyikonen.
  2. I navigeringsmenyn, tryck på valfritt projektnamn för att öppna det.
  3. Längst upp till höger i projektet, tryck på ikonen med tre punkter.
  4. Välj Aktivitetslogg i rullgardinsmenyn.
  5. För att ändra projektet eller se aktiviteter i alla projekt:
    • Tryck på projektikonen längst upp till höger i aktivitetsloggen.
    • Tryck på Alla projekt eller det specifika projekt du vill ha.
  6. För att filtrera på samarbetspartner eller händelsetyp:
    • Tryck på filterikonen längst upp till höger i aktivitetsloggen.
    • I rullgardinsmenyn, välj På händelsetyp eller På samarbetspartner.
    • Markera ditt val och tryck sedan på OK.

För att se uppgiftens aktivitetslogg:

1. Tryck på en uppgift för att välja den.
  2. Klicka på de tre punkterna längst upp till höger.
  3. Välj Aktivitetslogg i rullgardinsmenyn.

För att se projektets aktivitetslogg:

1. Tryck på ett projektnamn för att öppna det.
  2. Längst upp till höger i projektet, tryck på ikonen med tre punkter.
  3. Välj Aktivitetslogg i rullgardinsmenyn.
  4. För att ändra projektet eller se aktiviteter i alla projekt:
    • Tryck på projektikonen längst upp till höger i aktivitetsloggen.
    • Välj Alla projekt eller det specifika projekt du vill ha.
    • Tryck på Tillämpa längst upp till höger.
  5. För att filtrera på samarbetspartner eller händelsetyp:
    • Tryck på filterikonen längst upp till höger i aktivitetsloggen.
    • Tryck på Filtrera på samarbetspartner eller Filtrera på åtgärd.
    • Markera dina val.
    • Tryck på Tillämpa längst upp till höger.

Aktivitetslogg för uppgifter är för tillfället endast tillgängligt på webben, MacOS eller i Windowsappar (inklusive tidigare Windowsversioner) och Androidappar. Vi jobbar på att även lägga till de i iOS och Windows 10.