Hur använder jag Todoist med Newton?

Företag

Vad är Newton?

Newton är en e-postklient som låter dig hantera ditt arbetsflöde (inkl. CRM, projekthantering, samarbete, marknadsföring, med mera) direkt från din inkorg.

Vad gör integrationen?

Genom att använda Todoistkortet i Newton, kan du förvandla valfritt e-postmeddelande till en Todoistuppgift direkt från din mobiltelefon. Newton fungerar med Gmail, Exchange, Yahoo, Outlook, iCloud, G suite, Office 365 och alla IMAP-konton.

Hur ansluter man Todoist till Newton?

Du behöver inte göra något. Todoist ansluter helt automatiskt till Newton.

Hur använder man integrationen?

1. Öppna Newton-appen.
  2. Öppna det meddelande du vill lägga till som uppgift i Todoist.
  3. Klicka på de tre punkterna längst upp till höger och välj att spara meddelandet till Todoist.
  4. Första gången kommer du att bli ombedd att ge Newton åtkomst till dina Todoistdata.
  5. I Todoistfönstret kan du redigera uppgiftens namn och kommentarer. Under ikonen med de tre punkterna kan du även välja önskat projekt och etikett, samt ställa in prioritet och förfallodatum.
  6. När du är klar, tryck på den röda knappen Lägg till uppgift längst ned, för att spara uppgiften i Todoist.

CloudMagic + Todoist