Hur använder jag Todoist med Google Nu?

Företag

Vad är Google Nu?

Google Nu är en intelligent personlig sekreterare som inkluderar Google Nu-kort, röstsökning och kommandon.

Vad gör integrationen?

Med Google Nu kan du diktera Todoistuppgifter i din mobila enhet, utan att först behöva öppna Todoistappen.

Hur ansluter man Todoist till Google Nu?

Du behöver inte göra något. Todoist ansluter helt automatiskt till Google Nu.

Hur använder man integrationen?

Öppna Google Nu (eller säg bara “OK Google” Android 4.4+) och säg "Anteckna åt mig" eller "Gör en anteckning" följt av din uppgiftsinformation, till exempel “Köp bröd imorgon”. När röstigenkänningen är klar, väljer du bara Todoist från listan över appar som visas. (Obs: Du behöver bara välja Todoist första gången). En "köp bröd"-uppgift kommer automatiskt att skapas i din inkorg i Todoist, med förfallodatum imorgon.

Google Now + Todoist