Hur använder jag Todoist med Google Drive & Dropbox?

Företag

Vad är Google Drive & Dropbox?

Google Drive och Dropbox är molnbaserade appar för fillagring.

Vad gör integrationerna?

Med Todoists fildelning kan du ladda upp, spara och dela dina filer från Dropbox och Google Drive (utöver filerna på din dators hårddisk) direkt i dina uppgifter. Du kan ladda upp filer till Dropbox och Google Drive och länka dem till dina Todoistuppgifter.

Dropbox och Google Drive-integrationerna finns inte tillgängliga än i vår Windows 10-app. De kommer i framtiden.

Hur använder man integrationerna?

1. Håll muspekaren över en uppgift och klicka på anteckningsikonen bredvid uppgiftsnamnet.
  2. Klicka på uppladdningsikonen och välj sedan den plats varifrån du vill ladda upp filen: Google Drive eller Dropbox.
  3. Gå igenom dina filer och klicka på namnet på den fil som du vill bifoga.