Lägg till en kommentar eller fil i en uppgift

Företag

Spara all relevant uppgiftsinformation - anteckningar, länkar, filer, ljudinspelningar och mer - direkt i dina uppgifter med kommentarer.

1. Håll muspekaren över en uppgift och klicka på pratbubblan som visas till höger om uppgiftsnamnet.comments-web-comment.jpg
  2. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  3. Om du vill kan du klicka på gemikonen för att bifoga en fil, eller klicka på mikrofonikonen för att spela in en ljudkommentar.
  4. Om du är i ett delat projekt kan du ändra vem du vill ska få meddelande angående din kommentar. comments-web-notify.jpg
  5. När du är klar, klicka på Lägg till kommentar.
  1. Tryck på valfritt uppgiftsnamn.
  2. I menyn längst ned på skärmen, tryck på pratbubblan.comments-android-comment.jpg
  3. Om du önskar, tryck på gemikonen för att ladda upp en fil eller spela in en ljudkommentar.
  4. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  5. Om du är i ett delat projekt, kan du ändra vem du vill ska få meddelande angående din kommentar genom att trycka på klockikonen till vänster.comments-android-notify2.jpg
  6. När du är klar, tryck på skickaikonen.
  1. Tryck på valfritt uppgiftsnamn.
  2. I alternativen under uppgiftsfältet, tryck på pratbubblan.comments-ios-comment.jpg
  3. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet.
  4. Om du önskar, tryck på gemikonen för att ladda upp en fil eller spela in en ljudkommentar.
  5. Om du är i ett delat projekt kan du ändra vem du vill ska få meddelande angående din kommentar genom att trycka på klockikonen till höger.comments-ios-notify2.jpg
  6. När du är klar, tryck på Skicka.
  1. Håll muspekaren över en uppgift och klicka på pratbubblan som visas till höger om uppgiftsnamnet.comments-windows-comment.jpg
  2. Skriv in en kommentar i kommentarsfältet i högerpanelen.
  3. Om du önskar, tryck på gemikonen för att bifoga en fil.
  4. Om du är i ett delat projekt kan du  ändra vem du vill ska få meddelande angående din kommentar.comments-windows-notify.jpg
  5. När du är klar, klicka på Skicka.

Du kan även lägga till kommentarer och bifoga filer i projekt! Praktiskt för att spara viktig projektinformation på ett ställe och dela det med samarbetspartners.