Hur använder jag Todoist med Toggl Button?

Företag

Vad är Toggl Button?

Toggl Button är ett Chrometillägg med öppen programvara.

Vad gör integrationen?

Med Toggl Button kan du spåra den tid du lägger ned på varje uppgift direkt inifrån Todoists webbversion.

Integrationen med Toggl stöds för närvarande endast i vår webbversion.

Hur ansluter man Todoist till Toggl Button?

1. Installera Toggl Button från Chrome Web Store.
  2. På fliken "Permissions" (Behörigheter), klicka i rutan bredvid todoist.com.
  3. I popupfönstret klickar du på Tillåt för att godkänna Toggls begäran om ytterligare behörigheter.
  4. Logga in på Toggl från tilläggsmenyn längst upp till höger i webbläsaren eller via Toggl.com.

Hur använder man integrationen?

1. Starta tidtagaren för Toggl inifrån Todoist, bredvid den uppgift du jobbar på. Uppgiftens namn kommer att läggas till i ditt tidsinlägg i Toggl.

Det funkar i realtid, så när du tar tid på uppgiften i Todoist kan du samtidigt se det på ditt Togglkonto på webben:

I Todoist

I Toggl