Tilldela en uppgift till någon

Företag

Du kan enkelt tilldela någon en uppgift. När du har gjort det, kommer hen att aviseras om sin tilldelade uppgift. Om du lägger till ett förfallodatum, kommer uppgiften att visas i hens vyer Idag och Kommande 7 dagarna när uppgifterna blir aktuella.

Du behöver dela projektet med den personen innan du tilldelar hen en uppgift.

Tilldela en befintlig uppgift:

1. I valfritt delat projekt, klicka på personikonen till höger om uppgiftsnamnet.
  2. Välj personens namn i rullgardinsmenyn.

När du skapar en uppgift:

1. Öppna valfritt delat projekt och klicka på plustecknet, +, i fältet längst upp för att öppna en ny uppgift.
  2. Skriv direkt i uppgiftsfältet.
  3. I rullgardinsmenyn, välj personens namn. Fortsätt skriva namnet för att begränsa resultatet.

Om du skapar en uppgift i ett odelat projekt – eller i vyn över Idag, Kommande 7 dagarna, eller valfri filtrerad vy – så behöver du först specificera ett delat projekt genom att skriva # i uppgiftsfältet och välja projektnamnet, t.ex. "#Design +Jonas".

Tilldela en befintlig uppgift:

1. I valfritt delat projekt, håll muspekaren över en uppgift och klicka på personikonen till höger om uppgiftsnamnet.
  2. Välj personens namn i rullgardinsmenyn.

När du skapar en uppgift:

1. Öppna valfritt delat projekt och klicka på plustecknet, +, i fältet längst upp för att öppna en ny uppgift.
  2. Skriv direkt i uppgiftsfältet.
  3. I rullgardinsmenyn, välj personens namn. Fortsätt skriva namnet för att begränsa resultatet.

Om du skapar en uppgift i ett odelat projekt – eller i vyn över Idag, Kommande 7 dagarna, eller valfri filtrerad vy – så behöver du först specificera ett delat projekt genom att skriva # i uppgiftsfältet och välja projektnamnet, t.ex. "#Design +Jonas".

Tilldela en befintlig uppgift:

1. I valfritt delat projekt, tryck på den uppgift du vill tilldela.
  2. I menyn som visas längst ned på skärmen, tryck på pennikonen.
  3. Tryck på Tilldela:.
  4. I rullgardinsmenyn, välj personens namn.
  5. Tryck på skickaikonen för att spara dina ändringar.

När du skapar en uppgift:

1. Öppna valfritt delat projekt och klicka på plustecknet, +, för att öppna en ny uppgift.
  2. Skriv direkt i uppgiftsfältet och välj personens namn i rullgardinsmenyn, eller tryck på personikonen i menyn under uppgiftsfältet.
  3. I rullgardinsmenyn, välj personens namn. Fortsätt skriva namnet för att begränsa resultatet.

Om du skapar en uppgift i ett odelat projekt – eller i vyn över Idag, Kommande 7 dagarna, eller valfri filtrerad vy – så behöver du först specificera ett delat projekt genom att trycka på projektikonen i menyn under uppgiftsfältet och sedan välja projektnamnet.

Tilldela en befintlig uppgift:

1. I valfritt delat projekt, tryck på den uppgift du vill tilldela.
  2. I menyn som visas under uppgiften, tryck på pennikonen.
  3. Tryck på Tilldela:.
  4. I rullgardinsmenyn, välj personens namn.
  5. Tryck på Klar längst upp till höger, för att spara dina ändringar.

När du skapar en uppgift:

1. Öppna valfritt delat projekt och klicka på plustecknet, +, för att öppna en ny uppgift.
  2. Skriv direkt i uppgiftsfältet och välj personens namn i rullgardinsmenyn, eller tryck på personikonen i menyn under uppgiftsfältet.
  3. I rullgardinsmenyn, välj personens namn. Fortsätt skriva namnet för att begränsa resultatet.

Om du skapar en uppgift i ett odelat projekt – eller i vyn över Idag, Kommande 7 dagarna, eller valfri filtrerad vy – så behöver du först specificera ett delat projekt genom att trycka på projektikonen i menyn under uppgiftsfältet och sedan välja projektnamnet.

När du samarbetar i Todoist, kan du hålla alla à jour med uppgiftskommentarer. Dela fler uppgiftsdetaljer eller ladda upp relevanta filer - allting samordnas snyggt och prydligt tillsammans med uppgiften.