Få en faktura för Premium

Företag

Behöver du en faktura för ditt köp av Todoist Premium? Inga problem.

Såhär enkelt kan du hitta och ladda ned dina fakturor:

1. Logga in på ditt Todoistkonto på todoist.com.
  2. Klicka på kugghjulet längst upp till höger och välj Todoistinställningar.
  3. Klicka på fliken Betalningar .

I avsnittet Betalningar kan du se dina betalningar, ange de uppgifter du vill ha på din faktura (ditt företagsnamn, adress, momsregistreringsnummer etc.) och ladda ned din faktura.

Detta alternativ är endast tillgängligt för betalningar gjorda direkt genom vår webbsida, med ett kredit/betalkort eller Paypal. Om du har betalat genom Apples App Store eller Googles Play Store, kan en faktura endast utfärdas av vederbörande försäljare (Apple eller Google).