Hur använder jag Todoist med Spark?

Företag

Vad är Spark?

Spark är en e-postklient för iOS och macOS, som hjälper dig att få bättre ordning och koll på din inkorg. Bland dess många tidssparande funktioner finns bland annat Smart inkorg som automatiskt kategoriserar din e-post, Smart snooze som senarelägger ett e-postmeddelande tills du är redo, samt en djuplodande lista över kraftfulla integrationer för anpassning av arbetsflödet. Spark är ett användbart verktyg för att nå igenom bruset och jobba med de e-postmeddelanden som är viktiga för dig.

Vad gör integrationen Todoist-Spark?

Du kan lägga till e-postmeddelanden som Todoistuppgifter när du använder Spark.

När du senare tittar på den Sparkbaserade uppgiften i Todoist, kan du klicka på uppgiftstiteln och e-postmeddelandet kommer att öppnas i Spark.

Hur kopplar jag samman Todoist med Spark?

Först behöver du ladda ned Sparkapplikationen från iOS App Store eller macOS App Store. Todoist är inbyggt på plattformen så du behöver inte ladda ned något extra. För att ställa in Todoist i Spark:

1. Öppna Sparkapplikationen.
  2. Välj det e-postmeddelande som du vill spara till Todoist.
  3. Tryck på de tre punkterna och sedan på knappen Lägg till tjänst.
  4. I undermenyn, välj Todoist och logga därefter in med ditt Todoistkonto.
  5. Du kommer att bli ombedd att ge Spark tillåtelse att använda data från ditt Todoistkonto.
Du kan även ansluta Todoist genom att öppna Inställningar > Anslutna tjänster > Todoist.
  1. Öppna Spark.
  2. I macOS-meny, välj Spark > Inställningar
  3. Välj fliken Tjänster och kryssa sedan i rutan för Todoist.
    • image_preview__2_.png
  4. Logga in på Todoist med det konto som du vill använda till Spark.
Du kan också ansluta Todoist genom att öppna Inställningar… > Tjänster > Todoist.

Hur använder man Spark med Todoist?

1. Öppna Sparkapplikationen.
  2. Välj det e-postmeddelande som du vill spara till Todoist.
  3. Tryck på de tre punkterna och tryck sedan på Todoist-knappen.
    • Spark_2.jpg
  4. Härnäst kommer du till vyn över uppgiftsdetaljer.
    • Spark_Email.jpg
  5. Ändra det du vill i uppgiften och välj Spara-knappen, som ligger längst upp till höger, när du är klar att spara din första uppgift.
  1. Välj det e-postmeddelande som du vill lägga till i Todoist.
  2. Klicka på de tre punkterna längst upp till höger och välj sedan Todoist.
    • image_preview__1_.png
  3. Redigera uppgiftsdetaljerna och klicka på Spara för att lägga till uppgiften.
    • image_preview.png

Hur ser en Sparkuppgift ut i Todoist?

När du ser en Sparkbaserad uppgift i Todoist, kommer den att ha länken "Öppna e-post i Spark" i uppgiften, så som visas här nedan: