Skapa ett projekt

Företag

När man jobbar på något som kräver mer än en endaste uppgift, så är projektet det bästa sättet att organisera sig. Såhär skapar man ett projekt:

1. Klicka på fliken Projekt till vänster i Todoist.
  2. Skrolla längst ned i din projektlista.
  3. Klicka på Lägg till projekt.
  4. Skriv in namnet på projektet.
  5. Klicka på silvercirkeln till vänster om projektnamnet, för att ändra dess färg.
  6. Klicka på Lägg till projekt för att skapa projektet.
  7. (Valfritt) Dra och släpp sedan ditt projekt till en ny plats i projektlistan, för att göra om projektet till ett underprojekt.
  1. Tryck på menyikonen längst upp till vänster i Todoist.
  2. Tryck på Projekt.
  3. Skrolla längst ned i din projektlista och tryck på Hantera projekt.
  4. Tryck på + Lägg till projekt.
  5. Skriv in namnet på projektet.
  6. Välj en färg till ditt projekt från färgrullgardinsmenyn.
  7. (Valfritt) För att göra ditt nya projekt till ett underprojekt, tryck på Huvudfältet  och välj det projekt som du vill ordna in det nya projektet under.
  8. (Valfritt) För att dela ditt nya projekt med någon annan, tryck på Lägg till samarbetspartner.
  9. När du är klar, tryck på skickaikonen för att skapa projektet.
  1. Öppna navigationsmenyn till vänster i Todoist.
  2. Skrolla längst ned i din projektlista.
  3. Tryck på Lägg till projekt.
  4. Skriv in namnet på projektet.
  5. För att ge ditt projekt en färg, tryck på Färgfältet.
  6. (Valfritt) För att dela ditt nya projekt med någon annan, tryck på Lägg till samarbetspartner.
  7. (Valfritt) För att göra ditt nya projekt till ett underprojekt, tryck på Huvudfältet  och välj det projekt som du vill ordna in det nya projektet under.
  8. När du är klar, tryck på Klar längst upp till höger för att skapa projektet.
  1. Klicka på fliken Projekt till vänster i Todoist.
  2. Skrolla längst ned i din projektlista.
  3. Klicka på + Lägg till projekt.
  4. Skriv in namnet på projektet i högerpanelen.
  5. För att ge ditt projekt en färg, klicka på Projektfärg.
  6. För att dela ditt nya projekt med någon annan, klicka på + Lägg till samarbetspartner.
  7. Klicka på Spara.
När du skapar ett projekt, kan du inte använda @, #, +, eller = i projekttiteln. De enda specialtecken som är tillåtna i projektnamn är ., _, och -.
Få en flygande start i ditt nya projekt genom att läsa igenom en Snabb och enkel guide till att slutföra projekt i Todoist.