Ändra din standardstartsida

Företag

När du öppnar Todoist, se till att du ser din viktigaste uppgift genom att ställa in startsidan. Standardstartsidan är din vy över Idag, men du kan ändra den till vad vill:

1. Längst upp till höger i din Todoist, klicka på kugghjulet.
  2. Klicka på Inställningar > Allmänt.
  3. Klicka på Startsidansrullgardinsmeny.
  4. Välj din nya startsida. Du kan välja en vy såsom Inkorg, idagellerNästa 7 dagarna, eller välja något av dina egna projekt.
  • Du kan också ställa in en anpassad sökning som din startsida. Det funkar precis som att skapa ett filter. Välj bara Anpassad sökningoch skriv in din sökning.
  1. Tryck på merikonen  längst upp till vänster i din Todoist.
  2. Tryck på Inställningar > Allmänt > Startsida
  3. Välj din nya startsida. Du kan välja en vy såsom Inkorg eller Nästa 7 dagarna, eller välja något av dina egna projekt, etiketter, eller filter.
  4. Om du vill att detta ska vara startsidan på dina andra enheter också, titta på Synka startsida.
  1. Din startsida på iOS kommer bli densamma som din startsida på webben. Om du ändrar något på din webbstartsida, så speglas det på din iOS-startsida.
  • iOS stödjer bara Idag, Inbox och specifika projekt som startsidor. Om en annan startsida väljs på webben så kommer iOS-startsidan att ändras till standardsidan, Idag.
  1. Klicka på merikonen  längst upp till vänster i din Todoist.
  2. Klicka på kugghjulet.
  3. Klicka på Allmänt till höger.
  4. Klicka på Startsidans rullgardinsmeny.
  5. Välj din nya standardstartsida. Du kan välja en standardvy såsom Inkorg eller Nästa 7 dagarna, eller välja något av dina egna projekt, etiketter, eller filter.