Markera eller avmarkera en uppgift som slutförd

Företag

Att slutföra uppgifter är nog lätt det mest tillfredsställande med Todoist. Såhär gör du:

• Klicka på cirkeln till vänster om uppgiftsnamnet.
  • Svep till höger på den uppgift du vill slutföra.

Markera en uppgift som ej slutförd

Ibland råkar man av misstag slutföra en uppgift. Eller så kanske man slutför en uppgift, men inser sedan att det fortfarande finns jobb kvar att göra. I dessa fall, kan man markera uppgiften som ej slutförd:

1. Du hittar uppgiften i dina slutförda uppgifter.
  2. Klicka på cirkeln bredvid uppgiften (webb, macOS, Windows) eller svep till höger på uppgiften (iOS, Android).
Efter att underuppgifter blivit slutförda, kommer de att strykas och ligga kvar till dess att huvuduppgiften slutförts. Om huvuduppgiften inte har slutförts, markerar du bara underuppgifterna som ej slutförda, så som beskrivet här ovan, utan att behöva gå till dina slutförda uppgifter.
Om du har en återkommande uppgift, kommer du inte kunna ändra status till ej slutförd på den. Byt ut den slutförda uppgiften genom att lägga till en ny uppgift i dess ställe.