Hantera din faktureringsinformation för Todoist Business

Företag

Om du vill uppdatera din faktureringsinformation för Todoist Business, gör såhär:

Du måste vara teamadmin för att hantera din faktureringsinformation för Todoist.
  1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Välj Todoist Business-admin.
  3. Gå till fliken för Konton & Fakturering.
  4. För att uppdatera din kontoinformation, gå till Ditt Businesskonto:
    • För att uppdatera ditt teamnamn, klicka på Redigera bredvid Teamnamn:
    • För att uppdatera din adress, klicka på Redigera bredvid Faktureringsadress.
    • För att uppdatera ditt land, klicka på rullgardinsmenyn brevid Faktureringsland:
    • För att uppdatera ditt momsregistreringsnummer, klicka på Redigera bredvidMomsregistreringsnummer.
  5. För att uppdatera din kortinformation, skrolla ned till Faktureringsinformation och klicka på Uppdatera faktureringsinformation.
    • Ange din kortinformation och klicka på Uppdatera för att avsluta.