Bjud in folk till ditt Todoist Business-konto

Företag

Om du är redo att bjuda in fler till ditt Todoist Business-konto, så gör du såhär:

Du måste vara teamadmin för att bjuda in fler från adminpanelen i ditt Todoist Business-konto.

Bjud in användare via e-post

1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Välj Todoist Business-admin.
  3. Öppna fliken för Användare.
  4. Klicka på Bjud in användare.
  5. Ange e-postadress för de användare som du vill bjuda in och klicka på Skicka inbjudningar.

Bjud in användare genom att dela en inbjudningslänk

Du kan även bjuda in användare genom att dela en inbjudningslänk.

1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger.
  2. Välj Todoist Business-admin.
  3. Öppna fliken för Användare.
  4. Klicka på Bjud in användare.
  5. Klicka på Bjud in folk genom att ge dem en speciallänk.
  6. Du kan kopiera URL:en och skicka den till vem du än vill bjuda in. Efter att de klickat på länken, får de möjligheten att gå med i ditt Todoist Business-konto.