Hesabını sil

Şunlar için mevcut:
Ücretsiz
Premium
Business

Todoist hesabını silmeyi düşündüğünü duyduğumuz için üzgünüz :(


Hesabını silmek Todoist'indeki görevler, projeler, etiketler, filtreler, yorumlar vb. dahil olmak üzere tüm verileri silecektir. Eğer hesabını silersen hesabını veya hesabınla ilişkili herhangi bir veriyi geri yükleyemezsin.

Giriş yapmak için Google veya Facebook kullanıyorsan Ayarlar> Hesap kısmından Todoist hesabına önce bir şifre eklemen gerekir.

  1. Todoist uygulamasını aç veya hesabına şu adresten giriş yap: www.todoist.com.
  2. Sağ üst kısımdan dişli simgesine tıkla ve Ayarlar'ı seç.
  3. Hesap sekmesini aç ve Todoist Hesabımı Sil seçeneğine tıkla.
  4. Şifreni gir ve Todoist deneyiminle alakalı herhangi bir geri bildirimi yorum kutusunda paylaş.
  5. Hesabımı sil'e tıkla.
  1. Sol üst kısımdan daha fazla simgesine dokun.
  2. Ayarlar > Hesap kısmına dokun.
  3. Hesabı Sil'e dokun.
  4. Hesabını silmek için talimatları izle.

 

Premium kullanıcılar için: Eğer Todoist Premium için PayPal veya Google Play Store üzerinden ödeme yaptıysan, daha fazla ücret ödemekten kaçınmak için yinelenen ödeme aboneliğini iptal ettiğinden lütfen emin ol.

Her zaman gelişmenin yollarını arıyoruz. Eğer Todoist'in senin işine yaramayışıyla alakalı bir geri bildirimin varsa support@todoist.com üzerinden bize bildir. Gerçekten minnettar oluruz!