Birden fazla görevi seç ve yönet

Şunlar için mevcut:
Ücretsiz
Premium
İş

Çoklu görev seçimi, hızlıca tekrar zamanlamanın, öncelik seviyeleri belirlemenin, taşımanın veya toplu düzenleme yapmanın kolay bir yoludur bu sayede daha önemli şeylere odaklanabilirsin. İşte yöntemi:

  1. Herhangi bir görev görünümünde Ctrl (Windows) veya Cmd (macOS) tuşlarına bas ve seçmek/seçileni bırakmak için görevlere tıkla. Belirli bir aralıktaki görevleri seçmek için Shift tuşuna basılı tut. Seçilen görevler sarı renkle vurgulanır.
  2. Tüm seçili görevler için uygulamak istediğin eylemi, üst kısımda beliren çubuktan seç:
    • Seçilen tüm görevleri tekrar zamanlamak için Zamanla'ya tıkla.
    • Seçilen tüm görevleri başka bir projeye taşımak için Projeye taşı seçeneğine tıkla.
    • Seçilen tüm görevlerin önceliklerini belirlemek veya değiştirmek için Öncelik seçeneğine tıkla.
    • Seçilen tüm görevleri arşivlemek için Arşivle seçeneğine tıkla (Daha fazla... altında).
    • Seçilen tüm görevlerin kopyasını çıkarmak için Kopya et seçeneğine tıkla (Daha fazla... altında).
    • Seçilen tüm görevleri silmek için Sil seçeneğine tıkla (Daha fazla... altında).
    • Seçilen tüm görevlere bir etiket eklemek için Etiket ekle seçeneğine tıkla (Daha fazla... altında).
    • Seçilen tüm görevlerden bir etiketi kaldırmak için Etiketi sil'e tıkla (Daha fazla... altında).

web.gif

  1. Herhangi bir görev görünümünde, görevleri seçmek/seçilenleri bırakmak için üzerilerine dokun. Seçilen görevler gri renkle vurgulanır.
  2. Seçilen tüm görevler için uygulamak istediğin eylemi, alt kısımda beliren çubuktan seç:
  • Seçilen tüm görevleri tamamlandı olarak işaretlemek için sol alt kısımdaki onay imi'ne dokun.
  • Seçilen tüm görevleri zamanlamak için sağ alt kısımdaki takvim simgesine dokun.
  • Seçilen tüm görevleri başka bir projeye taşımak için klasör simgesine dokun.
  • Seçilen tüm görevleri atamak için kişi simgesine dokun.
  • Seçilen tüm görevlerin öncelik seviyelerini belirlemek veya değiştirmek için bayrak simgesine dokun.
  • Seçilen tüm görevleri silmek için sağ üst kısımdan üç nokta simgesine ve > Sil'e dokun.

android.gif

  1. Herhangi bir görev görünümünde, sağ üstten üç nokta simgesine dokun.
  2. Çoklu öge düzenle'yi seç.
  3. Görevleri seçmek/seçilenleri bırakmak için üzerilerine dokun. Seçilen görevler gri renkle vurgulanır.
  4. Seçilen tüm görevler için uygulamak istediğin eylemi, alt kısımda beliren çubuktan seç:
  • Seçilen tüm görevleri tamamlandı olarak işaretlemek için onay imi simgesine dokun.
  • Seçilen tüm görevleri zamanlamak için takvim simgesine dokun.
  • Seçilen tüm görevlerin öncelik seviyelerini belirlemek veya değiştirmek için bayrak simgesine dokun.
  • Seçilen tüm görevleri atamak için kişi simgesine dokun.
  • Seçilen tüm görevleri başka bir projeye taşımak için üç nokta simgesine ve > Şuraya taşı seçeneğine dokun.
  • Seçilen tüm görevleri silmek için üç nokta simgesine ve > Sil'e dokun.

ios.gif

  1. Todoist uygulamasını aç.
  2. Çoklu seçim modunu aktifleştirmek için Ctrl+m'e bas.
  3. Onay kutularını kullanarak, değişiklik yapmak istediğin tüm görevleri seç.
  4. Seçtiğin tüm görevlere uygulamak istediğin eylemi, sağ üst kısımdan seç:
    • Görevleri zamanlamak için, takvim simgesine tıkla.
    • Görevlerin öncelik seviyelerini belirlemek veya değiştirmek için, öncelik bayrağına tıkla.
    • Görevleri tamamlandı olarak işaretlemek için, daha fazla eylem simgesine (yatay üç nokta) tıkla ve Tamamla'yı seç.
    • Görevleri başka bir projeye taşımak için, daha fazla eylem simgesine (yatay üç nokta) tıkla ve Taşı'yı seç.
    • Görevleri silmek için, daha fazla eylem simgesine (yatay üç nokta) tıkla ve Sil'i seç.windows.gif