Google Takvim entegrasyonu ile oluşturulmuş görevleri ve etkinlikleri nasıl silebilirim?

Şunlar için mevcut:
Ücretsiz
Premium
Business

Todoist'in ve Google Takvim arasındaki entegrasyon silindiyse, daha önceden Google Takvim ve Todoist hesabında senkronize edilen görevler hala gözükecektir. İşte bu görev ve etkinlikleri silmenin yolu:

Entegrasyonu yeni oluşturulmuş bir Google Takvim ile kurduysan (varsayılan seçenek):

  1. Todoist web uygulamasını aç.
  2. Google Takvim etkinliklerinin senkronize edildiği projeye git.
    1. Hangi projenin senkronize edildiğinden emin değilsen bu projeyi Google Takvim'den bul ve Todoist'te bu görev için arama yap.
  3. Google Takvim'den senkronize edilen tüm görevleri seç ve sil.
  4. Ardından Google Takvim'i aç.
  5. Sol taraftaki panelde Takvimlerim bölümünde entegrasyon kurulurken oluşturulan ve varsayılan olarak Todoist şeklinde adlandırılan takvimin sağındaki X işaretine tıkla.
  6. Takvimi Sil'i seçerek silme işlemini onayla.

Eğer entegrasyonu Birincil Google Takvimin ile kurduysan:

  1. Todoist web uygulamasını aç.
  2. Google Takvim etkinliklerinin senkronize edildiği projeye git.
    1. Hangi projenin senkronize edildiğinden emin değilsen bu projeyi Google Takvim'den bul ve Todoist'te bu görev için arama yap.
  3. Google Takvim'den senkronize edilen tüm görevleri seç ve sil.
  4. Ardından Google Takvim'i aç.
  5. Sol panelde Takvimlerim bölümünden Todoist hesabınla eşitlenen dışındaki tüm takvimlerin seçimini kaldır, aksi halde diğer takvimlerdeki görevlerini kazara silebilirsin.
  6. Todoist'ten eşitlenen her bir etkinliğe sağ tıkla ve Sil'i seç. Bu işlemi Todoist projelerinden eşitlenen tüm etkinlikler için gerçekleştir.

Google Takvim ile yeni bir entegrasyon kurmak istersen lütfen bu makalede anlatılan adımları izle: Todoist'i Google Takvim ile nasıl kullanabilirim?