Bildirim ayarlarını değiştir

Şunlar için mevcut:
Ücretsiz
Premium
Business

Paylaşılan projelerinde değişiklikler gerçekleştiğinde bildirim alarak yeniliklerden haberdar ol. Ne tür etkinlikler hakkında bilgilendirileceğini ayarlayabilir ve bu bildirimler e-posta mı yok anlık bildirim yoluyla mı alacağını seçebilirsin.

İşte bildirim ayarlarını yönetmenin yolu:

  1. Todoist'in sağ üst kısmındaki dişli simgesine tıkla.
  2. Ayarlar > Bildirimler'e tıkla.
  3. Web üzerinden bildirimleri almak için Web bildirimleri açılır menüsünden Evet'i seç.
  4. Paylaşılan projeler'den ne tür bildirimler almak istediğini ayarlamak için Paylaşılan proje bildirimleri bölümüne kaydır.
  5. Paylaşılan projede, bir ekip arkadaşının gerçekleştirdiği her bir eylem için bir e-posta bildirimi (e-posta simgesi) veya cihazında anlık bildirim (telefon simgesi) alabilirsin.
  6. Almayı istediğin ve istemediğin farklı türlerdeki bildirimler için onay kutucuklarını kullan. Her bir eylemin ne anlama geldiği hakkında daha fazla detay için aşağıdaki Paylaşım bildirimleri hakkında daha fazlası bölümünü oku.
  1. Todoist'in sol üst kısmındaki menü simgesine dokun.
  2. Ayarlar > Bildirimler'e dokun.
  3. Eğer bu cihazda anlık bildirimleri açmak veya kapatmak istiyorsan Yerel bildirimler'i işaretle veya işaretini kaldır.
  • Eğer anlık bildirimleri açtıysan Ses'e tıklayarak oynatılması için özel bir ses seçebilirsin.
  • Dilersen de Titreşim seçeneğini kullanarak Todoist bildirimlerini titreşimle almayı seçebilirsin.
  • Günlük görünüm'e tıklayarak günlük görünüm bildirimlerini açıp kapatabilirsin. Bu bildirimler günde bir kez gönderilir ve o gün içerisinde kaç görevin olduğu konusunda seni bilgilendirir.
  • Günlük görünüm bildirimlerinin gönderileceği zamanı Bildirimleri şu saatte gönder... kısmından seçebilirsin.
  • Varsayılan olarak, günlük görünüm yalnızca hala tamamlanmamış görevlerinin olduğu günlerde gönderilir. Sadece görevlerle göster kutucuğundaki işareti kaldırarak günlük görünümü her gün gönderilecek şekilde ayarlayabilirsin.
  • Günlük görünüm varsayılan olarak, günü geçmiş görevleri de içerir. Günü geçmiş görevleri dail et kutucuğundan işareti kaldırarak bu özelliği kapatabilirsin.
  • Paylaşılan projeler bildirimlerini açıp kapatmak için Paylaşılan'a dokun.
    • Paylaşılan projede, bir ekip arkadaşının gerçekleştirdiği her bir eylem için bir e-posta bildirimi (e-posta simgesi) veya cihazında anlık bildirim (telefon simgesi) alabilirsin.
    • Almayı istediğin ve istemediğin farklı türlerdeki bildirimler için onay kutucuklarını kullan. Her bir eylemin ne anlama geldiği hakkında daha fazla detay için aşağıdaki Paylaşım bildirimleri hakkında daha fazlası bölümünü oku.
  • Eğer varsa, TD Business hesabınla alakalı bildirimleri Business'a dokunarak açıp kapatabilirsin.
    • Paylaşılan proje bildirimlerinde yaptığın gibi e-posta ve anlık bildirimleri her bir seçenek için açıp kapatabilirsin.
    1. Todoist bildirimlerini açıp kapatmak için iOS cihazındaki iOS bildirim ayarlarını kullanman gereklidir.
  • Paylaşılan projeler bildirimlerini özelleştirmek için Todoist uygulamasını aç.
  • Sağ üstten dişli simgesine dokun.
  • Bildirimler'e dokun.
    • Paylaşılan projede, bir ekip arkadaşının gerçekleştirdiği her bir eylem için bir e-posta bildirimi (e-posta simgesi) veya cihazında anlık bildirim (telefon simgesi) alabilirsin.
    • Almayı istediğin ve istemediğin farklı türlerdeki bildirimler için onay kutucuklarını kullan. Her bir eylemin ne anlama geldiği hakkında daha fazla detay için aşağıdaki Paylaşım bildirimleri hakkında daha fazlası bölümünü oku.
    1. Todoist uygulamasının sol üst kısmındaki menü simgesine tıkla.
    2. Dişli simgesine tıkla.
    3. Sağ taraftaki Bildirimler'e tıkla.
    4. Bu Windows 10 cihazı için masaüstü bildirimlerini açmak veya kapatmak için Masaüstü bildirimlerini görüntüle kutucuğunu işaretle ya da işaretini kaldır.
    5. Paylaşılan projeler bildirimlerini yönetmek için Paylaşım'a tıkla.
    • Paylaşılan projede, bir ekip arkadaşının gerçekleştirdiği her bir eylem için e-posta ile bir bildirim (e-posta simgesi) veya cihazında anlık bildirim (telefon simgesi) alabilirsin.
    • Almayı istediğin ve istemediğin farklı türlerdeki bildirimler için onay kutucuklarını kullan. Her bir eylemin ne anlama geldiği hakkında daha fazla detay için aşağıdaki Paylaşım bildirimleri hakkında daha fazlası bölümünü oku.
  • Eğer varsa, TD Business hesabınla alakalı bildirimleri Business'a tıklayarak açıp kapatabilirsin.
    • Paylaşılan proje bildirimlerinde yaptığın gibi e-posta ve anlık bildirimleri her bir seçenek için açıp kapatabilirsin.

    Paylaşım bildirimleri hakkında daha fazlası

    Kişilerin paylaşılan bir projede gerçekleştirebileceği bir kaç eylem türü vardır. Hangileri hakkında bilgilendirileceğini seçebilirsin:

    • Bana eklenen yorumlar: Bir kişi görev yorumu hakkında seni bilgilendirmeyi seçtiğinde.
    • Bana atanan görevler: Birisi sana bir görev atadığında.
    • Tamamlanmış görevler: Oluşturduğun bir görev tamamlandığında.
    • Tamamlanmamış görevler: Oluşturduğun bir görev tamamlanmadı olarak işaretlendiğinde.
    • Katılımcı projeye katıldı: Projeye katılma davetin bir kişi tarafından kabul edildiğinde.
    • Katılımcı proje davetini reddetti: Projeye katılma davetin bir kişi tarafından reddedildiğinde.
    • Katılımcı projeyi terk etti: Parçası olduğun projeden birisi ayrıldığında.
    • Katılımcı projeden çıkarıldı: Bir kişi projenin başka bir üyesini sildiğinde.