Systemkrav til Todoist

Business

Her er de forskellige operativsystemversioner, som du behøver for at kunne bruge Todoist på din webbrowser, skrivebord eller mobilenhed:

Web

Du kan bruge Todoists web-app på følgende browsere:

• Google Chrome på macOS, Windows, og Linux
  • Internet Explorer 9+ på Windows
  • Firefox på macOS, Windows, og Linux
  • Safari på macOS og Windows

macOS

Du kan bruge Todoist Mac-app'en, hvis din computer kører macOS 10.11 eller højere.

Windows

Du kan bruge Todoist Windows-legacy app'en, hvis din computer kører Windows XP eller nyere. For at bruge vores native Windows 10-app skal du bruge Windows 10.

Android

Du kan bruge Todoist Android-app'en, hvis din enhed kører Android 4.4 eller højere.

iOS

Du kan bruge Todoist iOS app'en, hvis din enhed kører iOS 10 eller højere.