Systemkrav til Todoist

Business

Her er de forskellige operativsystemversioner, som du behøver for at kunne bruge Todoist på din webbrowser, skrivebord eller mobilenhed:

Web

Du kan bruge Todoists web-app på følgende browsere:

• Google Chrome på macOS, Windows, og Linux
  • Internet Explorer 9+ på Windows
  • Firefox på macOS, Windows, og Linux
  • Safari på macOS og Windows

macOS

Du kan bruge Todoist Mac-app'en, hvis din computer kører macOS 10.11 eller højere.

Windows

For at bruge vores native Windows 10-app skal du bruge Windows 10 version 1703 eller nyere.

Du kan bruge Todoists app til Windows legacy, hvis din computer kører Windows XP eller nyere.

Android

Du kan bruge Todoist Android-app'en, hvis din enhed kører Android 4.4 eller højere.

iOS

Du kan bruge Todoist iOS app'en, hvis din enhed kører iOS 10 eller højere.