Systemkrav for Todoist

Business

Her er de forskjellige versjonene av operativsystemer som du trenger for å kunne bruke Todoist i nettleseren, på datamaskinen eller på mobile enheter:

På nett

Du kan bruke Todoist på nettsiden i alle disse nettleserne:

• Google Chrome i macOS, Windows og Linux
  • Internet Explorer 9+ i Windows
  • Firefox i macOS, Windows og Linux
  • Safari i macOS og Windows

macOS

Du kan bruke Todoist-appen for Mac hvis datamaskinen din kjører macOS 10.11 eller nyere.

Windows

Du kan bruke Todoist-appen for Windows (eldre versjoner) hvis datamaskinen din kjører Windows XP eller nyere. For å bruke Windows 10-appen vår, trenge du Windows 10.

Android

Du kan bruke Todoist-appen for Android hvis enheten din kjører Android 4.4 eller nyere.

iOS

Du kan bruke Todoist-appen for iOS hvis enheten dine kjører iOS 10 eller nyere.